[Review] THE BODY SHOP – PEPPERMINT REVIVING FOOT SOAK

Follow my blog with Bloglovin


Moshi.. Moshi..

Thanks sudah balik ke blog aku yang sederhana ini xD

Post kali ini aku akan me-review foot care, cekidot gals..

Thanks for back to my blog again. This time I will review about foot care, check it out gals..

Peppermint Reviving Foot Soak - TBS
Penampakan TBS – Peppermint Reviving Foot Soak

Jadi gini nih ceritanya, aku beli TBS ini karena aku kan atlet olahragawati jadi kakinya suka pegel dan cape. Pas lagi browsing, eh ketemu produk TBS ini, terus lagi promo diskon juga, langsung cus deh beli haha.. (cewek mana yang nggak suka diskon coba?). Nah terus klaimnya, TBS Peppermint Reviving Foot Soak ini bisa menyegarkan kaki yang lelah dan mengurangi bakteri penyebab bau pada kaki.

So this is a short story, I buy this TBS because I feel my foot was so stiff and tired sometimes. Then when I browsing, I find this product with a discount price, so I decided to buy it lol.. (girls like discount, eh..?). Claim of this TBS Peppermint Reviving Foot Soak is to help refreshing a stiff foot and reduce odor-causing bacteria.

PACKAGING

This slideshow requires JavaScript.

TBS Peppermint Reviving Foot Soak dikemas dalam sebuah plastik jar yang cukup besar dengan isi 200g. Kemasannya cukup kokoh menurutku sih, hanya sayangnya kalau habis jatuh, ada sebagian isinya keluar-keluar. Di kemasannya sendiri ada informasi produk yang ditulis pakai bahasa Indonesia. Untuk masa kadaluarsanya dicantumkan di bagian bawah plastiknya ya.

TBS Peppermint Reviving Foot Soak was packed with a big plastic jar with volume 200g. I think the packaging is strong enough, but if the plastic jar fall, the grains comes out. The packaging include with some bahasa information. For the expired, it listed below plastic jar.

This slideshow requires JavaScript.

Full ingredients:

Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Sodium Bicarbonate (pH Adjuster/Humectant), Citric Acid (pH Adjuster), Laureth-4 (Emulsifier/Surfactant), Mentha piperita (Fragrance/Essential Oil), Limonene (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), CI 77007 (Colour)

TEXTURE

1491554328663
Butirannya agak besar kalau dibandingin sama garam dapur

Warna butirannya ungu lavender. Terus tekstur butirannya agak kasar. Untungnya si butiran ini proses pelarutannya tidak terlalu lama. Sedangkan untuk baunya, waduh.. Mint-nya terasa banget >.< It’s soooo strong.

The color is purple lavender. The texture is a little bit rough. Fortunately, the TBS Peppermint dissolution process is fast enough. And for the smell, wew.. The mint fragrant was so strong.

RESULT

Untuk pemakaiannya, cukup tuangkan beberapa sendok ke dalam air hangat (kalau aku sih pakai sendok ya). Terus kaki direndam kurang lebih 15-20 menit. Kalau sudah beres, tinggal dibilas lagi pakai air hangat atau dingin, terserah kalian saja.

To use, simply pour a few spoons into hot water (I use it with spoon). Then the foot soaked for 15-20 minutes. When it’s over, just rinsed with warm or cold water, it’s up to you.

Hasilnya, di kaki terasa segar karena ada cooling efek mint-nya. Terus kaki juga terasa lembut. Hanya untuk klaim pengurangan lelahnya belum terasa menurutku. Mungkin harus dicoba beberapa kali lagi.

The result is I feel my foot a little bit fresh because there is the effect of mint. My foot feel soft. For claim a reduction in fatigue wasn’t yet feel I think. Maybe I have to try it a few more times.
Note:
This review is pure my honest opinion with my own experience of using it. Note that the result may dissimilar because everybody has a different skin types and conditions. Thanks.

OVERALL REVIEW

The Body Shop Peppermint Reviving Foot Soak

Size: 200g | Price: 144.000 IDR (before 177.000 IDR)

(+) Kaki terasa segar setelah pemakaian

(+) Kemasannya kokoh

(+) Mudah dilarutkan dalam air

(+) Harga cukup terjangkau

(-) Efek pengurangan lelahnya belum terasa

Product Rank

3.5/5


Thanks for dropping by, see you in the next post ♥

X.O.X.O

Facebook | Instagram | Twitter | G+

Advertisements

One thought on “[Review] THE BODY SHOP – PEPPERMINT REVIVING FOOT SOAK

I do appreciate every comment of yours.. Just don't leave a link that leads to the sales website or any other promotion in box comment, I will remove it.. Thank's for visiting this blog~♥

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s